Comença la quarta edició de FineArt Igualada

presentació fineart igualada 1Divendres 26 de febrer, a 2/4 de 7 de la tarda, al Museu de la pell va tenir lloc la inauguració de la quarta edició de FineArt Igualada. L’acte inaugural va comptar amb la presència del Conseller de Cultura Santi Vila, acompanyat per les autoritats locals, encapçalades per l’alcalde de la ciutat Marc Castells i del regidor de Cultura Pere Camps, a més dels membre de l’Agrupació Fotogràfica Igualada, Ramon Mascaró (president) i Ramon Muntané (organitzador de l’esdeveniment).

Durant 21 dies la ciutat d’Igualada serà una gran exposició fotogràfica que acollirà una mostra dels treballs de fotògrafs d’arreu del món, d’escoles de fotografia i aficionats, a més d’oferir altres activitats culturals entorn de la temàtica: visites guiades, projeccions de pel·lícules i tallers de fotografia per a adults i nens.

Fins el 20 de març es poden gaudir de les 45 exposicions que hi ha repartides per la ciutat en 15 espais emblemàtics que ens faran gaudir de ben segur de la fotografia i l’espai.

Una cita imperdible a tots els nivells!