Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot

Hijacking Lluèrnia

Mostrem una selecció d’obres realitzades pels alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Fotografia, durant el taller impartit pel fotògraf Boris Eldagsen amb motiu del Festival Lluèrnia 2015, a través del projecte Europeu Flâneur, noves narratives urbanes.

Els treballs cerquen l’experimentació a partir dels reflexos, les llums i les instal·lacions que es varen veure durant el Festival. Totes les imatges fugen d’una visió purament documental i intenten utilitzar tot aquest teló de fons com a punt de partida per a la generació de fotografies suggeridores que, majoritàriament, es situen entre l’abstracció i la narració.

En el projecte Flâneur participen 14 institucions de 10 països europeus. Compta amb el suport de la UNESCO i de la CEE, amb la finalitat de promoure l’estudi i la difusió del territori des de l’òptica de la fotografia.

Els artistes del projecte són de: Laia Budó, Eduard Masó, Isaac Morchón, Anna Rius, Adrian Ruiz, Salva Saseta, Anna Tuà, Joan Pau Vall-Llosera, Judit Viñolas i Edgar Zazo.